mad


Jeg elsker at lave mad fra hele verden og tilbyder mad ud af huset til både hverdag og fest, til små og mellemstore selskaber.
Jeg kommer gerne med menuforslag, og sammensætter altid den enkelte menu sammen med jer, så det kommer til at passe helt perfekt til lige præcis jeres fest.

Til hverdag laver vi nem og lækker aftensmad hver onsdag – vores onsdags-take away, og om fredagen laver vi luksustapas – uden minimumsantal.

Onsdags take away

Denne uges menu:

Chicken gumbo & ris – 70,- pr. person

Nem, lækker og sund aftensmad – bestil, hent på vejen hjem og varm op.

Hver onsdag står vi klar med lækker take away som er lige til at tage med hjem om varme op.

Menuen bliver slået op om mandagen, her på siden samt på facebook og instagram, og kan bestilles via sms på 22632301.

Festmenu som buffet

Jeg laver mine festmenuer som buffeter i form af mad og/eller kage til små eller mellemstore arrangementer. Jeg varierer og sammensætter menuerne med udgangspunkt i sæsonen og årstidens råvarer, og jeg tilpasser altid ud fra specifikke ønsker i forbindelse med bestilling.

Der er mulighed for at bestille forret, hovedret og dessert samlet, eller blot en eller to af retterne.

Minimumsantal ved buffetbestilling 10 kuverter. max antal ved buffetbestilling ca. 60 kuverter.

Luksustapas

Min luksustapas byder på en skøn blanding af små fantastiske smagsoplevelser og smukke farver. Tapas’en er bygget op omkring:

Røget fisk med frisk tilbehør, 2 slags charcuteri, 2 x bresaolaruller med karameliserede rødløg, pestoer, hummus, syltede lækkerier og et altid lækkert kreativt indspark – aktuelt bagte søde kartofler med gremolata.

Tapas’en varieres en smule i takt med årstidernes skiften. Alle pesto, cremer, hummus m.m. er lavet fra bunden. Lullo’s luksustapas kan bestilles med tilkøb af friskbagt foccacia, ostefad og rugbrødschips.

Ønskes luksustapas til større fester, som et lækkert og indbydende alternativ til mere traditionelle festmiddage, anbefaler jeg at supplere med tilkøb af  eksempelvis et par lækre salater, tærter eller de små lækre japanske teriyakikødboller.

Tapas’en kan ligeledes bestilles i en vegetarisk og vegansk variant.

Jeg forsøger så ofte som muligt at lave min luksus-tapas som takeaway om fredagen, dvs. uden minimum-antal. Ønskes luksustapas på øvrige dage gælder et minimumsantal på 4 kuverter.


Picnicsalater, salatmenuer, tærtemenuer & kage

Mine salatmenuer, tærtemenuer, picnicsalater m.m. kan alle bestilles til både store og små selskaber  – og til lige den dag du skal bruge det (hvis jeg har plads i min kalender :-))

Også hér tager jeg udgangspunkt i årstidens bedste råvarer, og retterne vil med garanti være en fryd for såvel ganen som øjet.

Vestergade 24, st. 5700 Svendborg

© 2021 Lullo's mad & kager

Website and logo made by logobyhand.com