Min luksustapas byder på en skøn blanding af små fantastiske smagsoplevelser og smukke farver. Tapas’en er bygget op omkring:
Røget fisk med frisk tilbehør, 2 slags charcuteri, 2 x bresaolaruller med karameliserede rødløg, pestoer, hummus, syltede lækkerier og et altid lækkert kreativt indspark – aktuelt bagte søde kartofler med kikærtesalat og små teriyakikødboller.
Tapas’en varieres en smule i takt med årstidernes skiften. Alle pesto, cremer, hummus m.m. er lavet fra bunden. Lullo’s luksustapas kan bestilles med tilkøb af friskbagt foccacia, ostefad og rugbrødschips.
Ønskes luksustapas til større fester, som et lækkert og indbydende alternativ til mere traditionelle festmiddage, anbefaler jeg at supplere med tilkøb af eksempelvis et par lækre salater, tærter eller de små lækre japanske teriyakikødboller.
Tapas’en kan ligeledes bestilles i en vegetarisk variant.
Jeg forsøger så ofte som muligt at lave min luksus-tapas som takeaway om fredagen, dvs. uden minimum-antal. Ønskes luksustapas på øvrige dage gælder et minimumsantal på 4 kuverter.