mad


Jeg elsker at lave mad fra hele verden og tilbyder mad ud af huset til både hverdag og fest, til små og mellemstore selskaber.
Jeg kommer gerne med menuforslag, og sammensætter altid den enkelte menu sammen med jer, så det kommer til at passe helt perfekt til lige præcis jeres fest.

Om fredagen laver vi luksustapas – uden minimumsantal.

Festmenu som buffet

Jeg laver mine festmenuer som buffeter i form af mad og/eller kage til små eller mellemstore arrangementer. Jeg varierer og sammensætter menuerne med udgangspunkt i sæsonen og årstidens råvarer, og jeg tilpasser altid ud fra specifikke ønsker i forbindelse med bestilling.

Der er mulighed for at bestille forret, hovedret og dessert samlet, eller blot en eller to af retterne.

Minimumsantal ved buffetbestilling 15 kuverter. max antal ved buffetbestilling ca. 60 kuverter.

Luksustapas

Min luksustapas byder på en skøn blanding af små fantastiske smagsoplevelser og smukke farver. Tapas’en er bygget op omkring:

Røget fisk med frisk tilbehør, 2 slags charcuteri, 2 x bresaolaruller med karameliserede rødløg, pestoer, hummus, syltede lækkerier og et altid lækkert kreativt indspark – aktuelt bagte søde kartofler med kikærtesalat og små teriyakikødboller.

Tapas’en varieres en smule i takt med årstidernes skiften. Alle pesto, cremer, hummus m.m. er lavet fra bunden. Lullo’s luksustapas kan bestilles med tilkøb af friskbagt foccacia, ostefad og rugbrødschips.

Ønskes luksustapas til større fester, som et lækkert og indbydende alternativ til mere traditionelle festmiddage, anbefaler jeg at supplere med tilkøb af  eksempelvis et par lækre salater, tærter eller de små lækre japanske teriyakikødboller.

Tapas’en kan ligeledes bestilles i en vegetarisk variant.

Jeg forsøger så ofte som muligt at lave min luksus-tapas som takeaway om fredagen, dvs. uden minimum-antal. Ønskes luksustapas på øvrige dage gælder et minimumsantal på 4 kuverter.


Rødeledsvej 70, 5700 Svendborg

© 2023 Lullo's mad & kager

Website and logo made by logobyhand.com