Om Lullo


Jeg hedder Louise og bor i Svendborg sammen med min mand og vores 3 dejlige børn.

Jeg ejer og driver Lullo’s Mad & Kager, og når jeg skal fortælle hvorfor, bliver jeg nødt til at begynde ved min mor.

Min mor gik bort for en del år siden, men hun er med mig i køkkenet hver eneste dag. Jeg tænker på hende fordi det er fra hende jeg har min interesse og passion for madlavning. Det er fra min mor jeg har glæden og fornøjelsen ved at være værtinde, og glæden ved at imponere mine gæster med lækker mad og kage. Det er fra min mor jeg har min store glæde ved at planlægge, lede efter nye spændende opskrifter, sammensætte den perfekte menu og få borddækning og bordpynt til at spille perfekt sammen.

Mad og kage har været en del af mit liv så langt jeg kan huske tilbage. 

Jeg kan huske hvordan jeg som barn gik på opdagelse i de mange Karolines kogebøger min mor havde liggende. Jeg husker at særligt Karoline’s banankage var et hit, og jeg kan fuldstændig se siden for mig – bøjet og med tydelige spor af bagning. 

I mange år har jeg betragtet maden og kagerne som min hobby, min passion – det jeg kunne lave når jeg skulle have ro i mit hoved. Det var også det der fik mig til at uddanne mig til professionsbachelor i ernæring og sundhed – catering ledelse fra Ankerhus Seminarium. Det var min drivkraft når jeg gennemnørdede babymaden til mine tre vidunderlige børn og det er mit omdrejningspunkt når jeg samler familie og venner til selskab.

Det vil altid være min passion, og i sommeren 2020 var både jeg, og tiden, moden til at jeg turde at tage springet ud i at gøre min passion til mit arbejde, og jeg åbnede min cateringvirksomhed i centrum af Svendborg.

I begyndelsen lavede jeg udelukkende mad og kage ud af huset i Svendborg. I 2022 udvidede jeg mit koncept med forplejning og værtsskab til kurser og retreats – her kommer jeg ud til kundens køkken med alle mine lækre råvarer og laver maden on site.


Uanset om jeg laver mad ud af huset i Svendborg eller er ude i det ganske land og lave kursusforplejening, så er mit formål at skabe smukke og smagsrige retter med friske råvarer fra verdens køkkener så du & dine gæster kan gå på madopdagelse i fællesskab. Jeg lægger jeg vægt på at min mad og mine kager både smager skønt, og ser fantastisk ud. Jeg laver min mad fra bunden og kreerer mad i mange forskellige genrer. Vælger I min mad har I derfor muligheden for at komme et smut med i fx det mexicanske køkken, det indiske, asiatiske, det danske eller noget helt femte – ofte med et lille twist af Lullos.

Rødeledsvej 70, 5700 Svendborg

© 2023 Lullo's mad & kager

Website and logo made by logobyhand.com

LULLO'S ER UNDER FORANDRING


Derfor tilbyder jeg ikke mad ud af huset i den kommende tid.

Jeg står fortsat til rådighed for kurser, retreats og lignende, så kontakt mig meget gerne hvis du står og mangler smagsfuld, smuk og næringsrig forplejning til lige netop dit arrangement.

Ved kontakt bedes du skrive sms på 22 63 23 01 med din henvendelse, så skal jeg hurtigst muligt vende tilbage.

This will close in 0 seconds