Efterårsmenu


Forret

Rillette af varmrøget laks og krebsehaler

– med syltet fennikel, syltet rødløg & citron

Rugbrødschips

Hovedret

Kalv

– stegt som vildt med skysauce

Ovnbagte kartofler

– med bagte hvidløg og hasselnødder i brunet smør

Quinoasalat

– med blommer, feta, syltede rødløg, feldsalat, ristede mandler og poppyseeddressing

Rød spidskålssalat

– med blomkål, abrikos, æble, brombær og brombærvinaigrette

Tomatsalat

– med hvidløgsbrødcroutoner og mozarellaperler

Foccacia

– med flagesalt og rosmarin

Babaganoush

– (dip af bagt aubergine)

Rødbedehummus

Ærte- og myntecreme

Smør

– pisket og brunet

Dessert

Citroncheesecake

 – med hvid chokolade-ostecreme

Vestergade 24, st. 5700 Svendborg

© 2021 Lullo's mad & kager

Website and logo made by logobyhand.com