mad


Jeg elsker at lave mad fra hele verden og tilbyder mad ud af huset til både små og mellemstore selskaber.
Jeg kommer gerne med menuforslag, og sammensætter altid den enkelte menu sammen med jer, så det kommer til at passe helt perfekt til lige præcis jeres selskab.

Festmenu som buffet

Jeg laver mine festmenuer som buffeter i form af mad og/eller kage til små eller mellemstore arrangementer. Jeg varierer og sammensætter menuerne med udgangspunkt i sæsonen og årstidens råvarer, og jeg tilpasser altid ud fra specifikke ønsker i forbindelse med bestilling.

Der er mulighed for at bestille forret, hovedret og dessert samlet, eller blot en eller to af retterne.

Minimumsantal ved buffetbestilling 10 kuverter. max antal ved buffetbestilling 50 kuverter.

Luksustapas

Min luksustapas byder på en skøn blanding af små fantastiske smagsoplevelser og smukke farver. Tapas’en er bygget op omkring både røget fisk og lufttørret skinke, salami, syltede lækkerier og meget andet. Alle pesto, cremer, hummus m.m. er lavet fra bunden. Lullo’s luksustapas leveres med eller uden friskbagt foccacia og rugbrødschips.

Tapas’en kan ligeledes bestilles i en vegetarisk og vegansk variant.

Jeg forsøger så ofte som muligt at lave min luksus-tapas som takeaway hver fredag, dvs. uden minimum-antal. Ønskes luksustapas på øvrige dage gælder et minimumsantal på 4 kuverter.


Picnicsalater, salatmenuer, tærtemenuer & kage

Mine salatmenuer, tærtemenuer, picnicsalater m.m. kan alle bestilles til både store og små selskaber  – og til lige den dag du skal bruge det (hvis jeg har plads i min kalender :-))

Også hér tager jeg udgangspunkt i årstidens bedste råvarer, og retterne vil med garanti være en fryd for såvel ganen som øjet.

Vestergade 24, st. 5700 Svendborg

© 2021 Lullo's mad & kager

Website and logo made by logobyhand.com